Σάββατο 28.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εγγραφές στο 4 ο ΓΕΛ Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης σχ. έτος 2021-22

22.06.2021 /

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι από Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 10 π.μ. έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59, άρχισαν οι εγγραφές στα Λύκεια (Γενικά, Πρότυπα, Πειραματικά, Επαγγελματικά και Πρότυπα Επαγγελματικά ) όσοι/-ες μαθητές/τριες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Πειραματικών, Πρότυπων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ., μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

Εγγραφή / ανανέωση εγγραφής σε Γενικό και Επαγγελματικο Λύκειο – Gov.gr (www.gov.gr)

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Σας ενημερώνουμε ότι στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης  μπορούμε να  διευκολύνουμε τους γονείς/ κηδεμόνες που δηλώνουν αδυναμία να υποβάλουν μόνοι τους την Ηλεκτρονική Αίτηση. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λειτουργήσει ως Πειραματικό Λύκειο για τη σχολική χρονιά 2021-2022 και θα ήθελα να ενημερώσω τους γονείς που επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους σε 4ο ΓΕΛ Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης  – Πειραματικό Λύκειο να στείλουν email με τα στοιχεία του μαθητή/της μαθήτριας και  ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή να τηλεφωνήσουν στο 24310 22403 για να δώσουν τα στοιχεία τους ώστε να τους ενημερώσουμε τον Σεπτέμβριο για όσες κενές θέσεις δημιουργηθούν μετά από μετεγγραφές.

Σας ευχαριστούμε

Η Διευθύντρια του 4ου  ΓΕΛ Τρικάλων

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Μαριάννα Αποστόλου