Πέμπτη 22.04.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτη περιγραφή Τρικαλινού αστυνομικού από τον Έβρο

01.03.2020

Στα σύνορα του Έβρου όπου απωθούν τους πρόσφυγες και μετανάστες που ο Ερντογάν στέλνει στη χώρα μας, βρίσκεται σημαντική δύναμη τρικαλινών αστυνομικών.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του Χρήστου Πούλιου: “Άρχισε σιγά-σιγά να βραδιάζει εδώ στο Νέο Χειμώνιο του Έβρου και τα πράγματα (τουλάχιστον στο συνοριακό κομμάτι που μας έχει ανατεθεί να φυλάμε) έχουν ηρεμήσει από ώρα. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ενταθούν οι επιθέσεις των αλλοδαπών τη νύχτα που το σκοτάδι θα δυσκολεύει κατά πολύ το έργο μας. Βέβαια συνεχίζουν ξαφνικά κι απ’ το πουθενά να εμφανίζονται πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών που επιχειρούν να περάσουν το φράχτη, οπότε αναλαμβάνουμε δράση για την αποτροπή κάθε προσπάθειας των εισβολέων. Το ίδιο συμβαίνει σε όλο το μήκος των πολλών συνοριακών χιλιομέτρων, με τους συναδέλφους να αποκρούουν τις κατά κύματα “επιθέσεις των εισβολέων” με επιτυχία παρά τον πετροπόλεμο που εξαπολύουν οι αλλοδαποί. Πάντως σε πρώτη φάση η αποτρεπτική μας δύναμη αποδεικνύεται αποτελεσματικότατη. Αν συνεχίσουμε έτσι οι όποιες επιδιώξεις Τούρκων και άλλων που επιθυμούν τη μαζική εισβολή αλλοδαπών στη χώρα πολύ γρήγορα θα εγκαταληφθεί. Συνεχίζουμε…”

Από τα Τρίκαλα σύμφωνα με πληροφορίες αναχωρούν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, είκοσι αστυνομικοί με τα ανάλογα οχήματα και τον πλήρη εξοπλισμό και δύο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι με τους συνοδούς τους.