Τρίτη 14.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πάνε Εφορία οι ΕΒΕ Φαρκαδόνας

23.10.2018 /

Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. συζητήσαμε για την κατάσταση των συναδέλφων και αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των Α’ θμιων Σωματείων του Νομού μας για παρέμβαση διαμαρτυρίας στην Εφορία Τρικάλων την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Για μια ακόμη χρονιά βρισκόμαστε στο στόχαστρο της κυβέρνησης αφού τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ δεν αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων.

Εξαιρούμαστε από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ενώ η μείωση των φορολογικών συντελεστών από 29% σε 25% δεν αφορά τις ατομικές επιχειρήσεις αλλά τις διάφορες ΑΕ, ΕΠΕ κλπ. Ακόμα και η ελάχιστη μείωση του ΦΠΑ μετατίθεται στις καλένδες του 2021.

Όσον αφορά δε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, για το 75% από εμάς που δηλώνουμε κάτω από 7.000 ευρώ εισόδημα αυτές παραμένουν αναλλοίωτες, ενώ η όποια μείωση θα προέκυπτε για τους υπόλοιπους έχει ήδη εξανεμιστεί από την μεγάλη περσινή αύξησή τους.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα

Βάζουμε τέρμα στην αναμονή! Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα μπρος.

Με την δική σου συμμετοχή στον αγώνα μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Οργανώσου στο σωματείο σου. Μόνο έτσι μπορούν οι δικές σου διεκδικήσεις να βγουν στην επιφάνεια.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Αφορολόγητο όριο στις 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ ,

Κατάργηση των έμμεσων και άμεσων φόρων και του ΦΠΑ στα είδη διατροφής ,την εκπαίδευση, την υγεία και το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας.

Καμία κατάσχεση επαγγελματικής στέγης και εξοπλισμών για εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ.

Ακατάσχετος λογαριασμός για όλους τους αυτοαπασχολούμενους με εισόδημα κάτω των 12000 ευρώ

Αξιοπρεπείς συντάξεις και μείωση των ορίων ηλικίας ,60 για τους άντρες και 55 για τις γυναίκες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΙΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ