Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα διοίκηση εκλέγουν οι Επαγγελματοβιοτέχνες του νομού

21.10.2021

Στις κάλπες για την εκλογή νέας διοίκησης και αυτή τη φορά με έντονη την παρουσία των γυναικών, βρέθηκαν σήμερα τα μέλη της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων.

Οι εκλογές έγιναν στα γραφεία της ΟΕΒΕ με τα 41 σωματεία δύναμης του δευτεροβάθμιου σωματείου να καλούνται να εκλέξουν τα νέα πρόσωπα που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 10 το πρωί και έκλεισαν στις 9 το βράδυ και δύο συνδυασμοί διεκδίκησαν τη ψήφο των μελών της ΟΕΒΕ. Ο «Ενωτικός Συνδυασμός Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Τρικάλων» και η «Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ Τρικάλων».

Οι υποψήφιοι Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν:

«Ενωτικός Συνδυασμός Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Τρικάλων»

-Αγγελάκης Ευάγγελος, Καραγκούνης Χρήστος, Ιωάννου Δημήτριος,  Καραλής Αντώνιος,  Κόκκας Δημήτριος, Μπακογιάννης Βασίλειος, Νταϊλιάνη Ευαγγελία, Οικονόμου Βασιλική, Σίμος Χρήστος, Τζάνης Βησσαρίων, Τσιαούσης Σπυρίδων και Χύμα Μαρία και για την Ελεγκτική Επιτροπή οι Μαρκαντώνης Αγησίλαος, Παπαθανασίου Κυριάκος και Χονδρός Βασίλειος.

Επίσης, υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ είναι οι Αγγελάκης Ευάγγελος, Καραγκούνης Χρήστος, Ιωάννου Δημήτριος, Κόκκας Δημήτριος Μπακογιάννης Βασίλειος και Τζάνης Βησσαρίων.

«Αγωνιστική Συνεργασία ΕΒΕ Τρικάλων» για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Αλεξίου Κωνσταντίνος, Ζιάκας Αθανάσιος, Κισκίνης Ευάγγελος, Κωσταρέλος Χρήστος, Πατρίκης Απόστολος και Χαντζιάρας Γεώργιος, ενώ για την Ελεγκτική Επιτροπή ο Βάλλας Βάιος.

Υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ είναι οι Αλεξίου Κωνσταντίνος, Ζιάκας Αθανάσιος, Κισκίνης Ευάγγελος,  Κωσταρέλος Χρήστος, Πατρίκης Απόστολος και Χαντζιάρας Γεώργιος.

Ετικέτες: