Παρασκευή 07.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δράσεις – εκδηλώσεις του γραφείου Τρικάλων για τη ΣκΠ

14.11.2019

Το Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα ενημερώνει ότι για όποιον το επιθυμεί παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης, όπως: εξατομικευμένη εκτίμηση άσκησης, γιόγκα, συμβουλές διατροφής, συμβουλές που αφορούν παροχές και υπηρεσίες του κράτους.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν θεσπιστεί οκτώ δωρεάν φυσικοθεραπείες τον μήνα για όσους πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

Τέλος, ανακοινώνει ότι οργανώνει εκδήλωση για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στην γειτονική πόλη της Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε εκδήλωση για την νόσο στην πόλη αυτή. Λόγω της κοντινής απόστασης, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να παραβρεθούν, παρακαλούνται να το δηλώσουν, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα εκμίσθωσης ενός μικρού λεωφορείου.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6986797446 για πληροφορίες. Τέλος, θυμίζουμε ότι το γραφείο μας είναι ανοιχτό, κατόπιν ραντεβού, στο 3ο ΚΑΠΗ, στον Μύλο του Ματσόπουλου, κάθε Πέμπτη, στις 6μμ.