Σάββατο 23.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου

05.04.2021 /

Την πόλη των Τρίκαλων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Εργασίας & Κοιν. Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στην επίσκεψη της στο Δημαρχείο παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Κοτρώνη, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Παιδείας Έφη Λεβέντη και Τεχνικών Έργων Βασιλένα Μητσιάδη αλλά και ο ειδικός σύμβουλος της Υφυπουργού Γιάννης Σουλιώτης.

Στην συνέχεια όλοι μαζί πήγαν Κεντρική Πλατεία Τρικάλων όπου και προμηθεύτηκαν ποδήλατα -κάνοντας μία στάση και στην λαϊκή αγορά- για να πάνε στο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ Ήφαιστος, στο οποίο όταν έφτασαν παρακολούθησαν μία παράσταση με αφορμή την 6η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη , που με περισσή αγάπη προετοίμασαν οι φιλοξενούμενοι/ες του ΚΔΑΠ, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών/τριών. Η Υφυπουργός και ο Δήμαρχος Τρικκαίων συνομίλησαν, επίσης, με το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ για την ουσία της προφοράς του ΚΔΑΠ στην κοινωνία. Εμφαση δόθηκε στη νέα δραστηριότητα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ένα μικρό θερμοκήπιο, στο οποίο ήδη φρόντισαν οι φιλοξενούμενοι/ες να φυτεύσουν τα πρώτα τους φυτά.