Τετάρτη 06.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καρέ – Καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου – Βίντεο

18.11.2021

Το όχημα πλησιάζει τις αντλίες σαν να θέλει να βάλει βενζίνη και ο εκτελεστής, από το πίσω παράθυρο, πυροβολεί με όπλο που φαίνεται ότι έχει σιγαστήρα.

Ένα πολύ σκληρό βίντεο-ντοκουμέντο από τη μαφιόζικου τύπου εκτέλεση που έγινε στο βενζινάδικο της Νίκαιας, τη νύχτα της Τετάρτης, έχει κυκλοφορήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο εκτελεστής βρίσκεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσεγγίζει με πολύ χαμηλή ταχύτητα τις αντλίες καυσίμων, σαν να θέλει να βάλει βενζίνη.

Το θύμα της επίθεσης, ο 35χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, στέκεται δίπλα στο σημείο. Μόλις ο εκτελεστής βρίσκεται σε σημείο βολής, σε απόσταση αναπνοής από το θύμα, ανοίγει το παράθυρο και τον πυροβολεί εν ψυχρώ, με όπλο που φαίνεται ότι έχει σιγαστήρα.

Ο δράστης, που βγαίνει σχεδόν ολόκληρος από το παράθυρο του αυτοκινήτου, φοράει κουκούλα και γάντια. Από την επίθεση τραυματίστηκε επίσης ο φίλος του ιδιοκτήτη, ο οποίος για να γλιτώσει, έβαλε μια καρέκλα σαν ασπίδα μπροστά του.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Κηφισού. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον περασμένο Οκτώβριο.