Πέμπτη 29.09.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δολοφονία Άλκη: Συγκινεί το μήνυμα του πατέρα του για τις 40 μέρες από τον θάνατο του παιδιού του

11.03.2022

Συγκίνηση και μόνο προκαλεί το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού, Αριστείδη για τις 40 ημέρες από το θάνατό του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με χούλιγκαν που του αφαίρεσαν τη ζωή εν ψυχρώ στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη επειδή στην ερώτησή τους «τι ομάδα είστε» εκείνος απάντησε «Άρης»!

Ο Αριστείδης Καμπανός με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά μήνυμα μέσα από τις παραφρασμένες φράσεις του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

«ΑΛΚΗ μου…
ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

 

alkis_1

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)…

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.
Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.
Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.
Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.
Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός με τους διαδικτυακούς του φίλους να προσπαθούν μέσω των σχολίων τους να του συμπαρασταθούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 12 κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ακόμη και αν το χτύπημα με το δρεπάνι δεν είχε βρει την μηριαία αρτηρία ο 19χρονος Άλκης θα έχανε τη ζωή του από τα υπόλοιπα χτυπήματα. «Το πτώμα του Αλκιβιάδη Καμπανού φέρει πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα. Ο θάνατός του οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» αναφέρει το συμπέρασμα της έκθεσης.