Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διπλό κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών Τρικάλων

29.03.2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων, καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να ορθώσουν αγωνιστικό ανάστημα απέναντι στις συμφωνίες της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ για την αφαίρεση όσων δικαιωμάτων απέμειναν. Να οργανώσουν την πάλη τους, μέσα από τα ταξικά συνδικάτα και σωματεία, μέσα από το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, απέναντι στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς που προετοιμάζουν νέα μέτρα στο ασφαλιστικό, νέους δυσβάσταχτους φόρους, νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, νέες ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα μισθών και μεροκάματων και ο αντιλαϊκός κατάλογος δεν έχει τελειωμό!

Μας θέλουν όλο και πιο φτηνές και αναλώσιμες για να διασφαλίσουν την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, να αυγατίσουν τα κέρδη των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων στην υγεία!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!

Εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, γυναίκες της υπαίθρου, συνταξιούχοι, νέες γυναίκες, νέες μητέρες

όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 30 Μάρτη Πλ.«ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» 8.00μ.μ.

Επίσης ο Σύλλογος μας συνεχίζει την ταξική αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και θα βρισκόμαστε στο Εργατικό κέντρο Τρικάλων για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης την Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη

29 – 30 – 31 Μάρτη & 5- 6 – 7 Απρίλη

Ώρα: 7.30μ.μ. με 9.00μ.μ.