Κυριακή 03.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εσωσαν νεοσσό πελαργό που είχε πέσει από την φωλιά του

06.07.2021

Μπορεί η ευαισθησία του δήμου να είναι ανύπαρκτη για τα κιρκινέζια και για την υπόλοιπη άγρια ζωή της πόλης… όμως σύμφωνα με δελτίο τύπου χθες είχαμε «Μια «αυτοδιοικητική» διάσωση νεοσσού πελαργού στα Τρίκαλα»… Φαίνεται ότι συγκινούνται μόνο με τα μεγάλα πουλιά.

Διαβάστε: «Οι μικρές ιστορίες της καθημερινότητας που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Τρικαλινός από το χωριό Αγιοι Απόστολοι, δίπλα από τα Τρίκαλα, ο κ. Καραθανάσης, την Κυριακή διαπίστωσε ότι νεοσσός πελαργός είχε πέσει από τη φωλιά του. Τον περιμάζεψε και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου τηλεφώνησε στο αρμόδιο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών («20000») του Δήμου Τρικκαίων. Αμεσα ενημερώθηκε η Υπηρεσία Πρασίνου, που ειδοποίησε και τον ΔΕΔΗΕ, καθώς αμφότερες οι υπηρεσίες διαθέτουν οχήματα με σκάλες για μεγάλο ύψος. Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας του Δήμου, Σωτήρης Χελιδώνης συνεργάστηκε με τον πρόεδρο ενός άλλου χωριού του Δήμου Τρικκαίων, τον Γιάννη Παπαχρήστο της Ράξας, ο οποίος εργάζεται για τον ΔΕΔΗΕ και ήταν αυτός που τοποθέτησε τον νεοσσό ξανά στη φωλιά του, στην κολώνα της ΔΕΗ,  δίπλα στο αδελφάκι του.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου συνεχάρη τους δύο εργαζόμενους και στελέχη του Δήμου, για την προφανώς φιλόζωη και με ουσία στάση τους».