Κυριακή 10.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μετά τα πορτοκάλια… ρύζι θα μοιράσει τώρα ο δήμος Τρικκαίων

27.11.2015

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι υλοποιεί το «Εθνικό Πρόγραμμα δωρεάν διανομής ρυζιού Parboiled σε άπορους της χώρας». Πρόκειται για πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2013 και πλέον ολοκληρώνεται τη ερχόμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα αφορά ΜΟΝΟ δικαιούχους που είχαν κριθεί αρμοδίως, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Όσοι είχαν επιλεγεί, είχαν ήδη παραλάβει ποσότητες λαδιού, μακαρονιών και τυριού και πλέον θα παραλάβουν και τις ποσότητες ρυζιού, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα.
Η διανομή θα γίνει και για δικαιούχους του τέως Δήμου Τρικκαίων (πριν, δηλαδή, το 2010 και τη συγχώνευσή του με τους άλλους Δήμους) και για δικαιούχους των Τοπικών Κοινοτήτων των τέως Καποδιστριακών Δήμων. Συγκεκριμένα, η διανομή για τον τέως Δήμο Τρικκαίων θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, τις ώρες 09:00 – 14:00 στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων, έναντι ΟΣΕ. Για τις δε Τοπικές Κοινότητες, αρμόδιοι είναι οι πρόεδροι, οι οποίοι θα αρχίσουν να παραδίδουν τις αναλογούσες ποσότητες, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ενημερώνοντας τους δικαιούχους για την ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο παράδοσης – παραλαβής.
Ο κάθε δικαιούχος θα μπορεί να παραλαμβάνει τις ποσότητες που του αναλογούν, με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Από το γραφείο Τύπου

[fbcomments]