Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προσλήψεις εν μέσω ευχών… και χαριεντισμών

14.01.2015

Μεταξύ ευχών για καλή χρονιά, χαριεντισμών αλλά και ενστάσεων στο θέμα των προσλήψεων κύλισε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης αναλώθηκε στα της προεκλογικής περιόδου για τους χώρους διαφήμισης, των περιπτέρων αλλά και των προεκλογικών ομιλιών. Τέθηκε το ζήτημα αν θα έπρεπε ο Δήμος να πάρει αντίτιμο για τα περίπτερα, πως θα εξασφαλιστεί ότι δεν θα υποστούν φθορές το κόστος μεταφοράς κι εγκατάστασής τους, σε ποιους πρέπει να παραχωρείται δωρεάν το Πνευματικό Κέντρο.

Διαφωνίες υπήρξαν για τις δίμηνες προσλήψεις 12 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών Πρόκειται για προσωπικό για την αντιμετώπιση σε θέματα της Πολιτικής Προστασίας που θα προσληφθεί με δίμηνες συμβάσεις. Ενστάσεις διατύπωσα και τελικά καταψήφισαν οι σύμβουλοι του «Φυσάει Κόντρα» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Το τρίτο θέμα είναι η λήψη απόφασης για τον καθορισμό της τιμής εξαγοράς μίας αποθήκης της Ένωσης-Αγροτικός Συν/μός Τρικάλων στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Τρικάλων. Η ΕΑΣ πουλάει την αποθήκη στην αντικειμενική της αξία που ανέρχεται σε 469.000 ευρώ, ο ορκωτός ελεγκτής που εκτίμησε το ακίνητο έκρινε ότι η αξία του ανέρχεται σε 300.000 ευρώ, ποσό που ψήφισε και το δημοτικό συμβούλιο να δοθεί.