Κυριακή 17.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκληρή δήλωση Παπαστεργίου για Χρ. Μιχαλάκη…

11.04.2018

Τη δική του άποψη για τις επερχόμενες εκλογές της ΝΟΔΕ και τη φημολογία για πολωμένο κλίμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη  εξέφρασε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνό του, τη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, προσπαθώντας από τη μια να υποβαθμίσει την κόντρα του με τον Χρήστο Μιχαλάκη, χαρακτηρίζοντας ασήμαντο το θέμα που δημιουργείται για τις εκλογές της ΝΟΔΕ και ανόητη την όλη κατάσταση:

« Από την πλευρά του Δήμου δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Αντιπεριφερειάρχη,  δεν ασχολούμαι και δεν με νοιάζει να ασχοληθώ καθόλου με τις εκλογές της ΝΟΔΕ. Δεν πιστεύω ότι το 2018 μπορούμε να ασχολούμαστε με εκλογές κομμάτων σε τοπικό επίπεδο, όλα αυτά μου θυμίζουν παλαιοκομματισμό της δεκαετίας ’80 για το ποιος θα διαφεντεύει τον τόπο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Δεν υπάρχει κανένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε μένα και τον κ. Μιχαλάκη γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, πιο πολύ με καίει το τι θα κάνουμε με τις σχολές. Είναι ξεπερασμένες πρακτικές και εμένα καθόλου δεν με ενδιαφέρει να παραγοντίσω.

Δεν είμαι κηδεμόνας των στελεχών της παράταξης μου, αν πάρουν  την απόφαση να διεκδικήσουν κάτι θα τους στηρίξω σε φιλικό επίπεδο όπως κι αυτοί στήριξαν εμένα όταν τους χρειάστηκα. Οπότε, όσον αφορά στο Χρήστο Αναστασίου, αν αποφασίσει επίσημα να κατέβει για πρόεδρος της ΝΟΔΕ προφανώς και θα τον υποστηρίξω.

Κάποιοι πάνε να περάσουν ένα κλίμα πόλωσης για ένα ασήμαντο θέμα και μια ανόητη κατάσταση κατά τη γνώμη μου, και δεν έχει καμία λογική αυτό που πάνε να κάνουν. Εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτό το δρόμο».

Ερωτηθείς ο Δήμαρχος αν υπήρξε αναφορά ότι σε περίπτωση που ο ίδιος εμπλέκεται με τις εσωκομματικές εκλογές τότε ο Χρήστος Μιχαλάκης θα κατεβεί υποψήφιος για το Δήμο Τρικκαίων, απάντησε:

«Δεν ξέρω και δεν απαντώ σε δημοσιεύματα και φημολογίες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κατέβει όπου θέλει, βουλευτής, νομάρχης… τέτοια προβλήματα στη Δημοκρατία τα χουμε λύσει».