Παρασκευή 03.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Διαζύγιο» Λυριτζή – Οικονόμου με.. συγκίνηση – βίντεο

30.06.2017 /

Λένε πως οι παρέες γράφουν ιστορία, σίγουρα πάντως το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κι αν βρεθήκανε γράψανε ιστορία γιατί μέσα στον ορυμαγδό και την ισοπέδωση των πάντων στην δημοσιογραφία, έσωσαν τουλάχιστον τα προσχήματα.

Σήμερα η κοινή πορεία αυτών των δύο ανθρώπων χώρισε καθώς ο Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε το «διαζύγιό» του από το ΣΚΑΪ και το τέλος – το επαγγελματικό όπως διευκρίνισε – της συνεργασίας με τον Δημήτρη Οικονόμου.
Από την εκπομπή αποχωρεί και ο αρχισυντάκτης της, Στρατής Τριλίκης, ο οποίος και αποκάλυψε ότι οι τρεις τους ξεκίνησαν να συνεργάζονται από το 1989 στο ραδιόφωνο του FLASH.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε» ξεκίνησε την ανακοίνωση συγκινημένος ο Δημήτρης Οικονόμου. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής σημείωσε στο ίδιο κλίμα συγκίνησης ότι «οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα» είπε το μέχρι σήμερα «έτερον ήμισυ» της Πρώτης Γραμμής ευχαριστώντας τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές και ζητώντας συγγνώμη για όποια λάθη παρουσιάστηκαν.
Προσωπικά έχω να σημειώσω πως ο Δημήτρης Οικονόμου, είναι ένας συνάδελφος, που όσες φορές και αν του ζήτησα να βγει για σχολιασμό της επικαιρότητας, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παλιότερα εργαζόμουν, ποτέ δεν είπε όχι. Δεν είναι τυχαία κανείς εκεί που βρίσκεται!!!

https://www.youtube.com/watch?v=E00aTKzrCFQ