Τετάρτη 28.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στη Φαρκαδόνα

16.10.2017

Άγνωστος-οι έσπασαν την κεντρική είσοδο εισήλθαν στο κατάστημα αφαιρώντας κουμπαρά με χρηματικό ποσό και είδη που βρισκόταν στα ράφια

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Φαρκαδόνα από ένα ασυνήθιστο γεγονός. Άγνωστος-οι με περίσσιο θράσος έσπασαν την πόρτα του σουπερ μάρκετ «Γαλαξίας» της Φαρκαδόνας, εισήλθαν στο κατάστημα, αφαιρώντας ένα κουμπαρά που περιείχε χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς επίσης και είδη που υπήρχαν στα ράφια.

Ειδικότερα το συμβάν σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Άγνωστος-οι προσέγγισαν το σουπερ μάρκετ σπάζοντας την κεντρική είσοδο του καταστήματος και εισήλθαν στο εσωτερικό. Τη στιγμή εκείνη ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα στο σημείο να καταφτάσουν περίοικοι αλλά και η Αστυνομία. Πριν διαφύγει-ουν είχαν προλάβει να λάβουν ένα κουμπαρά ο οποίος περιείχε χρηματικό ποσό που προοριζόταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς καθώς και είδη που βρισκόταν στα ράφια. Ο δράστης-ες υπό το άκουσμα του συναγερμού κατάφεραν να διαφύγουν, χωρίς να συλληφθούν.

Άμεσα η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες που θα την οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη-δραστών.

KRHNH LIVE