Δευτέρα 20.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Des Kai Auto! – Η Ελληνική εφαρμογή κινητών από έναν Τρικαλινό που σε ταξιδεύει σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο!

02.11.2022

Το Des Kai Auto είναι η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις σε μουσεία και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πλέον αποτελεί δυσκολία το να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με στόχο να δεις αξιοθέατα και μουσεία, οπότε για αυτόν τον λόγο έχει δημιουργηθεί η εφαρμογή des kai auto!

Η εφαρμογή περιλαμβάνει παραπάνω από 45+ προορισμούς από όλο τον κόσμο με στόχο να αναδείξει τα όμορφα τοπία καθώς και τον πολιτισμό της κάθε χώρας εντελώς δωρεάν.

Πως λειτουργεί;
Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες.

Με το πάτημα ενός κουμπιού βρίσκεστε στο μενού των χωρών όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές χώρες έτσι ώστε να ταξιδέψετέ με αμεσότητα και απόλαυση. Όταν διαλέξετε μια χώρα, σας εμφανίζονται οι επιλογές από τις διαθέσιμες τοποθεσίες, όπως μουσεία, αξιοθέατα κτλ.

Τότε έρχεστε σε επαφή με ένα virtual(εικονικό) οδηγό που σας ταξιδεύει σε ένα 3D χώρο(της τοποθεσίας που διαλέξατε) με απίστευτο διαδραστικό υλικό.

Αυτήν η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον Αποστόλου Χρήστο.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν σε αυτό το link:
https://www.christosapostoloudev.eu/deskaiautoΓια οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αποστόλου Χρήστο στο
capostolouagr@yahoo.com

[fbcomments]