Πέμπτη 13.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τοπική Ν.Δ.: Κουβέντα για την… ταμπακιέρα

07.11.2023

Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε είναι η ανακοίνωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε χθες Δευτέρα με αντικείμενο τις καταστροφικές πλημμύρες.

Δυστυχώς είναι κατώτερη των περιστάσεων που απαιτούν δυναμικές αντιδράσεις,  αφού η οργή κατά της κυβέρνησης όσων έχουν υποστεί ζημιές (και δεξιοί και αριστεροί), διογκώνεται και τα… γαλλικά για τους τοπικούς υπουργούς και τα στελέχη της Ν.Δ. πάνε κι έρχονται.

Θα περίμενε κανείς από τη ΔΕΕΠ μια σκληρή ανακοίνωση προς την κυβέρνηση η οποία να κοινοποιηθεί και φυσικά να καλέσει τους υπουργούς και τους βουλευτές σε μια κοινή σύσκεψη και να τους… τρίξει τα δόντια… αλλά αυτό απαιτεί κότσια που φαίνεται κανείς τους να μην τα έχει… την ώρα μάλιστα που ο νομός Τρικάλων, είναι βαθιά πληγωμένος.

 

Η ανακοίνωση

Συνεδρίασε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων στα γραφεία του κόμματος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου στο Νομό Τρικάλων και τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησαν , η συχνή επικοινωνία με τα κεντρικά της ΝΔ και τους αρμόδιους Υπουργούς ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της αποκατάστασης των ζημιών και να  δοθεί η οικονομική ενίσχυση σε όσους πληγέντες δεν την έχουν λάβει ακόμα.

Είμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των πλημμυροπαθών και έχουμε εμπιστοσύνη στις εξαγγελίες της  κυβέρνησης οι οποίες και θα υλοποιηθούν .

Επίσης συζητήθηκαν τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογικών .

[fbcomments]