Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στις φυλακές Τρικάλων ο 52χρονος δάσκαλος – Δηλώνει αθώος

03.06.2015

Στις Φυλακές Τρικάλων με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή οδηγήθηκε ο 52χρονος ο Τρικαλινός δάσκαλος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Ιώ Τόγελου ο 52χρονος δάσκαλος δηλώνει ότι «είναι αθώος ότι η διαχυτικότητα σε κάποια παιδιά παρεξηγήθηκε και προκείμενου τα άλλα να τα υποστηρίξουν δήλωσαν όλα αυτά. Σε καμιά περίπτωση δεν έφτασε σε καμία από τις πράξεις που του καταλογίζουν».

Από την άλλη πλευρά πληροφορίες θέλουν οι μαρτυρίες των παιδιών να ταυτίζονται, ενώ άγνωστο παραμένει αν πέραν από τις καταγγελίες υπάρχει και άλλο αποδεικτικό υλικό.

Το μεσημέρι

Την πόρτα των δικαστηρίων πέρασε σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο 52χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες του στο δημοτικό σχολείο όπου διδάσκει, προκειμένου ν’απολογηθεί στον ανακριτή για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Από νωρίς είχαν μαζευτεί στο χώρο των δικαστηρίων πολλοί γονείς αλλά και κάτοικοι της περιοχής ,όπου εδρεύει το σχολείο στο οποίο ο κατηγορούμενος ασκεί τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Για το φόβο των Ιουδαίων όμως, ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε από το χώρο όπου περίμενε ο κόσμος, αλλά οι αστυνομικοί προτίμησαν να εισέλθουν στο χώρο από άλλη είσοδο, φοβούμενοι αντιδράσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασιών γονέων και κατοίκων. Ο κατηγορούμενος αυτή την ώρα καταθέτει στον ανακριτή που αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης να αποφανθεί για το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε πανελλήνιο ενδιαφέρον και γι’αυτό το λόγο σήμερα στα δικαστήρια Τρικάλων βρισκόταν αρκετά ΜΜΕ των Αθηνών.

X.K.