Τετάρτη 19.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στον περιφερειάρχη τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa για τη διοργάνωση του 3ου Bike Show

03.08.2016 /

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκεφθήκαν τα μέλη του Chopper Riders Club Larisa με αφορμή τη διοργάνωση του 3ου Bike Show στα Μεσάγγαλα Λάρισας την Κυριακή 7 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά Moto- καλλιστεία, τα οποία έχουν ως στόχο να γίνει γνωστός ο μοτοσυκλετισμός ως ιδέα και τρόπος ζωής στα ευρύτερα κοινωνικά στρώματα. Όπως πέρσι έτσι και φέτος αναμένονται συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με πάνω από 120 μηχανές οι οποίες θα εκτίθενται στην πλατεία των Μεσαγγάλων. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τεμπών, της ομάδας πολιτισμού Μεσαγγάλων και όλων των τοπικών συλλόγων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσεις νωρίς το πρωί της Κυριακής 7 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ οπού θα πραγματοποιηθεί και συναυλία με το συγκρότημα του Γιώργου Βαλιάκα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν χώροι συγκέντρωσης τροφίμων, ρουχισμού, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Μπαλαντές, ο γραμματέας Γιώργος Κατσίκας, ο ταμίας Ευστράτιος Ευστρατίου και άλλα μέλη του Δ.Σ. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής.