Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λάρισα: ΣΟΚ Βρέθηκε νεκρό έμβρυο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

13.03.2017 /

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έμβρυο εντοπίστηκε νεκρό στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του ΦΟΔΣΑ ν. Λάρισας.

Το έμβρυο εικάζεται ότι ήταν αγοράκι, τουλάχιστον 6 μηνών. Σύμφωνα με το ρεπορταζ το άτυχο έμβρυο ήταν 21 εκατοστά σε μήκος, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως είχε φτάσει στον έβδομο μήνα της κύησης.

Στο σημείο που εντοπίστηκε από υπαλλήλους, καταλήγουν οχήματα που μεταφέρουν ανακυκλώσιμα υλικά από αντίστοιχους κάδους στο ν. Λάρισας.

Για την ώρα δεν έχει διασταυρωθεί από ποια περιοχή του νομού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διαλογής.

Του συμβάντος έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Λάρισας, ενώ θα απαιτηθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διευκρινιστούν μερικά από τα ερωτηματικά που δημιουργούνται.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΥΡΗΜΑ
Γκουντάρας: Είμαι συγκλονισμένος…

«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν να το ζήσουμε και αυτό. Μόλις μου το είπαν στο τηλέφωνο τα παιδιά του ΦΟΔΣΑ έπαθα σοκ…»
Με τα λόγια αυτά, μιλώντας στη larissanet.gr ο Δήμαρχος Αγιάς και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ν. Λάρισας κ. Αντώνης Γκουντάρας περιγράφει τα πρώτα του συναισθήματα, μόλις πληροφορήθηκε το ανατριχιαστικό γεγονός της εύρεσης εμβρύου στο εργοστάσιο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ ν. Λάρισας.
Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία καθώς η είδηση της εύρεσης του εμβρύου έχει προκαλέσει σοκ, αφού πρόκειται για πρωτόγνωρο περιστατικό στα χρονικά της πόλης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το έμβρυο έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο όπου και αναμένεται αύριο να γίνει η νεκροτομή για να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου.
Πηγή: larissanet