Σάββατο 22.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο! Η Ζωή πήρε το κλειδί από το καλύτερο γραφείο της Βουλής

22.09.2015

Με μια επιστολή-κόλαφο στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε με το έτσι θέλω η πρόεδρος της Βουλής, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.

«Να μας επιστραφεί το κλειδί» ζητά η κυρία Δρούλια στην επιστολή που απευθύνεται στον γ.γ. Βουλής Γιώργο Θαλάσση αλλά έχει κοινοποιηθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, στους αντιπροέδρους, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, στον Φρούραρχο και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Βουλής.

«Με μεγάλη μου έκπληξη, χωρίς καμία προειδοποίηση, συνεννόηση ή επικοινωνία, την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, φτάνοντας το πρωί στο χώρο εργασίας μου μαζί με τους συναδέλφους, δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε το κλειδί που ανοίγει το γραφείο 207 της Βιβλιοθήκης» περιγράφει η κα Δρούλια. Επισημαίνει δε ότι «ανέκαθεν το γραφείο 207, εκτός από γραφείο του Διευθυντή Βιβλιοθήκης, αποτελούσε και αποτελεί αναπόσπαστο χώρο εργασίας της βιβλιοθήκης της Βουλής». Οπως τονίζει φυλάσσονται, μεταξύ άλλων «το ασημένιο Ευαγγέλιο και το Κοράνιο «στα οποία ορκίζονται και έχει ορκισθεί το Σώμα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως σήμερα» αλλά και το αρχείο του διευθυντού της βιβλιοθήκης.

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το γραφείο 207 το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της» καταλήγει η κα Δρούλια και παρακαλεί να επιστραφεί το κλειδί του γραφείου.