Σάββατο 21.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επίσκεψη Σιμορέλη και Παπαδόπουλου στην ΕΡΓΟΣΕ για τη Διάβαση

23.07.2015

Στο γραφείο του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθανάσιου Βούρδα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Χρήστος Σιμορέλης και Σάκης Παπαδόπουλος για το ζήτημα της ολοκλήρωσης της κατασκευής των δύο κάτω διαβάσεων στις θέσεις Σαράγια και Γκάζελο του Δήμου Τρικκαίων και την κατασκευή διάβασης Α.Σ.Ι.Δ στη σιδηροδρομική γραμμή Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο πολιτικός μηχανικός που έχει αναλάβει το έργο κ. Δημήτριος Μαυρογιάννης, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Βούρδα για τις ιδιαιτερότητες του έργου.

Το έργο χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ με λήξη το Δεκέμβρη του 2015. Για τις ανάγκες του, οι δαπάνες που έχουν προϋπολογιστεί, έχουν λάβει την έγκριση τόσο της Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας όσο και του Υπουργείο Οικονομικών. Αυτό που εκκρεμεί είναι η έγκριση του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. Η επίσπευση των υπογραφών από το νέο διοικητικό συμβούλιο θα εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση ώστε να ολοκληρωθεί το έργο εντός προθεσμίας.

Ο κ. Βούρδας, αφού ενημερώθηκε από τους βουλευτές για τη σημασία του έργου για την τοπική κοινωνία, τόνισε ότι το θέμα είναι σε προτεραιότητα και ότι γίνεται προσπάθεια να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο για το θέμα τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Φεύγοντας οι Βουλευτές επι