Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπαγιώτη στηρίζει ο Τρέλλης που αποχωρεί από την κούρσα της ΝΟΔΕ

23.03.2016

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τοπική Νέα Δημοκρατία, αφού ο μέχρι τώρα ενδιαφερόμενος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, αποσύρει την υποψηφιότητα του και στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Η ανακοίνωση Τρέλλη

Νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες

Στα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά έχω δώσει και την ψυχή μου για τη Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα αρχών και αξιών, όπως το οραματίστηκε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής και όπως έρχεται να συνεχίσει σήμερα ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα μέλη του κόμματος με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους συνεχώς 30 συναπτά έτη. Υπηρέτησα την οργάνωση μου ως απλός στρατιώτης, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, αντιπρόεδρος και γραμματέας της ΝΟΔΕ.

Σήμερα διατελώ την παρουσία μου ως πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ.

Κράτησα πάντοτε χαμηλούς τόνους, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές μου φιλοδοξίες. Προτεραιότητα μου ήταν και είναι η ενότητα της ιστορικής μας παράταξης της Ν.Δ.

Το ίδιο θα κάνω και τούτη τη φορά, βλέποντας πως ένας νέος άνθρωπος, με διάθεση για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, όπως ο Μιχάλης Μπαγιώτης, εκδηλώνει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα αυτή εξυπηρετεί την ενότητα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο, δίνει την απαραίτητη φρεσκάδα ανανέωσης και κυρίως προοπτικής της παράταξής μας. Αυτές τις στιγμές οφείλουμε όλοι να βάζουμε τον εγωισμό μας στην άκρη και να αντιλαμβανόμαστε τα κελεύσματα της εποχής. Να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να προσφέρουμε στην παράταξή μας, ως απλοί στρατιώτες, ώστε σύντομα που θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες του τόπου να είναι έτοιμη και ισχυρή. ΑΠΟΣΥΡΩ, λοιπόν, το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της ΝΟΔΕ, στηρίζω την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη και καλώ τους φίλους και τα στελέχη με τα οποία μαζί πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, να πράξουν το ίδιο.

Διατελώ με τιμή

Κων/νος  Τρέλλης

Η υποψηφιότητα Μπαγιώτη

Φίλες και φίλοι

Με την παρούσα δήλωση θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των μελών και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ως Υποψήφιος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Τρικάλων.

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου έπειτα από πολύ σκέψη και συζητήσεις, τόσο με στελέχη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας, όσο και με απλούς πολίτες, στο βλέμμα των οποίων διέκρινα τη δίψα για κάτι νέο και δημιουργικό, για μια πρόταση ανανέωσης και προοπτικής. Η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρο, έρχεται να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση ώστε σύντομα οπότε και θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας να είναι πανέτοιμη. Έτοιμη ώστε να  δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα και διέξοδο στα προβλήματα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχει συσσωρεύσει.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες μικρές ή ακόμη και προσωπικές μας διαφορές και ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Σέβομαι και τιμώ τους πάντες νυν και πρώην βουλευτές και υπουργούς, αυτοδιοκητικά και κομματικά στελέχη μας που επί χρόνια δίνουν αγώνα για την παράταξή μας. Ζητώ συστράτευση για να πετύχουμε. Όλοι μαζί μπορούμε.

Με τιμή

Μιχάλης Μπαγιώτης

Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας-Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ.