Τρίτη 28.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αχ αυτή η Ιοκάστη…..

28.04.2016

iokasti_ekpaideutiki1Που με την εκπληκτική ερμηνεία της προκάλεσε το αστείρευτο γέλιο όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη 2η παράσταση των εκπαιδευτικών του Ν.   Τρικάλων σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων την Τρίτη 19 Απριλίου 2016.  Είναι η γλυκιά γεύση που μας άφησε το δείπνο   που προσπάθησε να προσφέρει η Ιοκάστη μέσα από την  τόσο ευρηματικά σκηνοθετημένη κωμωδία του Άκη Δήμου που με σουρεαλιστικό τρόπο διακωμωδεί τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίπλα μας και γιατί όχι και στο σπίτι μας!!!

Μας ενθουσιάζει η ιδέα ότι όλοι οι συντελεστές είναι εκπαιδευτικοί, εκπληκτικοί στην ερμηνεία των ρόλων τους, με όραμα, με προοπτική και μεράκι για την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας που μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και να συνεχίσει το ταξίδι της… στο μέλλον.

Πρέπει να γελάμε, να αισιοδοξούμε και να πιστεύουμε σε όσα λίγα γνήσια πράγματα μας έχουν απομείνει   συμμετέχοντας σε δράσεις και ομάδες που προωθούν τον πολιτισμό και την τέχνη, σμιλεύουν χαρακτήρες και στοχεύουν να μετασχηματίσουν την κοινωνία μας.

Καλή πορεία και σε άλλες ” θεατρικές διαΔΡΩμές”    γιατί το έχουμε ανάγκη!!!