Τρίτη 27.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονων κοριτσιών

16.03.2021 /

Μια νέα, άκρως σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, δύο κοπέλες, σήμερα 17 ετών, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ το διήμερο που πέρασε και κατήγγειλαν ότι ένας κορυφαίος παράγοντας της κολύμβησης τις κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν σε ηλικία 10 ετών.

Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για έναν 74χρονο Έλληνα, ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου των δυτικών προαστίων. Οι δύο καταγγέλλουσες περιέγραψαν «με φρικτές λεπτομέρειες», σύμφωνα με την ΕΡΤ, όσα πέρασαν στα χέρια του 74χρονου σήμερα παράγοντα, τόσο σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. όσο και σε ψυχολόγους της αστυνομίας που κλήθηκαν να τις υποστηρίξουν.

Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο παράγοντας της κολύμβησης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στο σπίτι του 74χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό. Η έρευνα για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τι αναφέρει το προεδρείο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα μέλη του προεδρείου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος καταδικάζουν το γεγονός και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω παράγοντα.

Παρά ταύτα, μετά από έρευνα που έκαναν, επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει μέλος τους με το ονοματεπώνυμο του συλληφθέντος στα δυτικά προάστια και ζητούν από τις αρμόδιες Αρχές να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.