Πέμπτη 20.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μακελειό με έξι νεκρούς στη Λούτσα

11.09.2023 /

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο απόγευμα στην οδό Αριωνος στη Λούτσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εντοπιστεί έξι άτομα που φέρεται να είναι νεκρά.

Τα τρία έχουν εντοπιστεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Τα άλλα τρία δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν βρέθηκαν νεκρά σε οικία ή στον δρόμο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σπεύδουν στο σημείο, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο ιατροδικαστής.

Πρωτοφανές μακελειό

Όλα δείχνουν ότι σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα που βρέθηκαν μέσα οι τρεις από τους έξι νεκρούς φέρει γερμανικές πινακίδες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και οι έξι άνθρωποι επέβαιναν αρχικά στο ίδιο όχημα. Όταν ξεκίνησε το μακελειό κάποιοι προσπάθησαν να γλιτώσουν και βρέθηκαν εκτός του οχήματος, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Γερμανικές πινακίδες είχε το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι τέσσερις από τους έξι νεκρούς το βράδυ της Δευτέρας σε υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη Λούτσα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα έξι άτομα φέρεται να επέβαιναν στον ίδιο όχημα κάποιοι προσπάθησαν να γλιτώσουν και βρέθηκαν εκτός χωρίς να τα καταφέρουν.

Με βάση αυτή την εκτίμηση είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως μετέδωσε το MEGA οι αρχές αναζητoύν ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford και μια μηχανή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής ενώ αναζητούν τυχόν βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της εκτέλεσης

[fbcomments]