Σάββατο 13.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση ανθρωπιάς από την ΟΛΥΜΠΟΣ

07.01.2020

Μια γιορτινή θεατρική παράσταση από την ΟΛΥΜΠΟΣ για τα παιδιά φιλανθρωπικών οργανώσεων

Τις καρδιές και τα χαμόγελα των παιδιών που βρέθηκαν στο θέατρο “Βέμπο” κέρδισε η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση “Σκανταλιές στου Ολύμπου τις πλαγιές” που διοργάνωσε η ΟΛΥΜΠΟΣ το απόγευμα της Δευτέρας των Φώτων.

Το έργο ερμήνευσε ο θίασος “Θεατρομάθεια” της Αλίκης Κατσαβού, μπροστά σε ένα τρυφερό κοινό που απαρτιζόταν στην πλειοψηφία του από παιδιά γνωστών αθηναϊκών ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών φορέων όπως το “Χαμόγελο του παιδιού”, η “Κιβωτός του Κόσμου”, μέλη της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”.

Οι ερμηνευτές, Δανάη Γραμμένου, Ιάσων Λαγουτάρης, Νεφέλη Πίτση & Σωσσάνα Χρονοπούλου, έπαιξαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης και τους χάρισαν ανείπωτη χαρά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από την ΟΛΥΜΠΟΣ.

Ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μοίρασε απλόχερα γλυκές ευχές και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Η δράση αυτή της ΟΛΥΜΠΟΣ δε σταματάει εδώ. Η ίδια παράσταση έχει προγραμματιστεί να δοθεί για τα παιδιά της Φλόγας αυτή την Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων της.