Παρασκευή 22.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θρασύτατος στην απολογία ο αστυνομικός: Ρίχνει την ευθύνη στη 18χρονη

14.07.2021 /

Ευθύνες στην ίδια τη 18χρονη φέρεται να επιρρίπτει στην απολογία του ο 39χρονος προφυλακισμένος αστυνομικός, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες και επιχειρεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό προφίλ για τον ίδιο, τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα και το κύκλωμα πορνείας το οποίο αποκαλύπτεται μέσα από τις καταθέσεις και τα στοιχεία.

Ο αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι η 18χρονη προχώρησε στις καταγγελίες εκδικητικά, επειδή εκείνος της είχε ζητήσει να σταματήσει να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες πορνό.

Παραδέχεται, επίσης, ότι σε μια περίπτωση τη χτύπησε, την ημέρα κατά την οποία η 18χρονη απέδρασε από το σπίτι στο οποίο, όπως καταγγέλλει, ήταν αιχμάλωτη, εξαναγκαζόταν σε πορνεία και έπεφτε συνεχώς θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού. «Αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε “Τι έκανες; Θα δεις ρε μαλάκα”» φέρεται να δηλώνει στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να παίρνει ναρκωτικά, την ώρα που η 18χρονη στην κατάθεσή της καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε χρήση.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος φέρεται στην απολογία του να παραδέχεται πως εκείνος ήταν που γνώρισε στην 18χρονη ορισμένους από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα, όμως, ισχυρίζεται πως η κοπέλα από μόνη της προέβη σε περαιτέρω συνεννοήσεις και πράξεις, χωρίς εκείνος να γνωρίζει.

Ενδεικτικά φέρεται να δηλώνει ότι εκείνος την έφερε σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας «Sirina», καθώς τον γνώριζε προσωπικά, αλλά πως δεν γνώριζε ότι σύναψε συμφωνία για να γυρίσει ταινία πορνό. Παράλληλα, αναφέρει ότι την έφερε σε επαφή και με έναν άλλον γνωστό επιχειρηματία.

Αιχμές φέρεται να αφήνει και κατά της μητέρας της 18χρονης, ισχυριζόμενος πως όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του, εκείνος πήρε τη μητέρας, η οποία πήγε στο σπίτι του και του αποκάλυψε πως γνώριζε για τα ναρκωτικά και ότι υποψιαζόταν πως εκδίδεται.

Αναφορικά, τέλος, με τα σοβαρά σημάδια ξυλοδαρμού που έφερε η 18χρονη, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι ένα βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί με σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Υποστήριξε, επίσης, πως τη ρώτησε και του απάντησε ότι πήγε σε ένα ραντεβού, όπου αντί για ένα άτομο, εμφανίστηκαν τρία, την βίασαν, της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν.

Η συγκλονιστική κατάθεση της 18χρονης

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα, κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που έζησε τον τελευταίο ενάμισι μήνα στα χέρια του προφυλακισμένου, πλέον, αστυνομικού, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ένα καλά οργανωμένο, δικτυωμένο και βίαιο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών, το οποίο φέρεται να έχει πλοκάμια σε πολλές περιοχές της Αττικής.