Σάββατο 09.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τρικαλινοί οφειλέτες χρωστούν μυθικά ποσά!!!

10.02.2015

Λεφτά υπάρχουν… ή αν θέλετε λεφτά υπάρχουν στα χαρτιά και στα υπέρογκα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Εφορία και γενικότερα το κράτος σε ανθρώπους που… δεν πρόκειται να τα πάρει ποτέ.

Χθες άλλος ένας Τρικαλινός ο οποίος χρωστά 42.876.108,82 ευρώ, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία.

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και τα 72 εκατ. του επίσης Τρικαλινού επιχειρηματία που συνελήφθηκε πριν λίγες μέρες τότε αμέσως… ο Τσίπρας δεν χρειάζεται να πάει για διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες.

Μόνο που τα ποσά αυτά είναι απλά στα… χαρτιά και στο σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων δεν συνοδεύονται από ανάλογη ακίνητη περιουσία.

Σε αυτά τα 50 δις υπολόγιζε και ο ΓΑΠ όταν έλεγε «Λεφτά υπάρχουν», μόνο που όχι μόνο δεν κατάφερε να τα πάρει, αλλά από την κατρακύλα που πήρε η χώρα, αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 70 δις.

Η είδηση τώρα: Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων 43χρονος Τρικαλινός, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 42.876.108,82 ευρώ. Ο 43χρονος διαχειριστής πρώην Τρικαλινής αλυσίδας super market, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Χ.Κ.

[fbcomments]