Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Ξήλωσαν” τον αστυνομικό που φέρεται να μιλούσε με τη 12χρονη

26.10.2022

Ο αστυνομικός που προσήλθε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) καθώς φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού κατά συρροή μετακινήθηκε από την οργανική θέση του στη ΓΑΔΑ .

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, απομακρύνθηκε από τη θέση του επειδή κατηγορείται ότι μιλούσε με ένα παιδί που νόμιζε πως ήταν 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νέα του θέση θα είναι στην υπηρεσία καυσίμων για τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. Αν και τα στοιχεία έως τώρα, δεν δείχνουν να έχει πραγματοποιηθεί κάποια συνάντηση μεταξύ τους, οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση σχετικά με τον αστυνομικό που συνομιλούσε με το ανήλικο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος που κατηγορείται για για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια θα πάρει το δρόμο της φυλακής μετά από βούλευμα των δικαστών.

Ειδικότερα, οι δικαστές αποφάσισαν με βούλευμα να φυλακιστεί προσωρινά με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής, ενώ ο 36χρονος μέχρι την εν λόγω απόφαση βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, που προέκυψαν υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 36χρονος ήταν διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου της Αττικής και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τον κατηγορούμενο, μετά την απολογία του για εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του κοριτσιού, αναγνώρισε το παιδί ότι ήταν ένας από εκείνους που ήρθαν σε επαφή μαζί της τον περασμένο Ιούλιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρίση των δικαστών δόθηκε έμφαση στην αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

proson.gr