Κυριακή 19.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ασφαλτος σε Παλαιόπυργο και Κρηνίτσα

02.05.2018

Μια σειρά από παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στις Τοπικές Κοινότητες Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Παλαιόπυργου κατασκευάζεται ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας για τη διασφάλιση της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων και  βελτιώνεται η βατότητα της οδού από Παλαιόπυργο προς Άγιο Γεώργιο. Παρεμβάσεις ανάλογες πραγματοποιούνται και στην Τοπική Κοινότητα Κρηνίτσας.

«Παραμένουμε  πιστοί στη δέσμευσή μας και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στις τοπικές κοινότητες, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Με τη συνεργασία των Προέδρων κ.κ. Αγορίτσας Σκυλοδήμου-Βλάχου και Παναγιώτας Γρηγοράτου-Τάσιου, των Τοπικών Κοινοτήτων Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας αντίστοιχα, προχωράμε σε έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης ώστε, να διασφαλιστεί η διέλευση των τροχοφόρων αλλά και να διευκολυνθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Με βάση τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξετάζουμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ικανοποιούμε τα αιτήματά τους», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.