Κυριακή 11.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ήρθαν οι Κομμουνισταί!

02.02.2015

Του Αντώνη Μπατζιά

Κλείσαμε λοιπόν μια βδομάδα με τη νέα κυβέρνηση!  Η αλήθεια είναι ότι θέλει λίγο παραπάνω χρόνο να συνηθίσεις ν’ ακούς στις ειδήσεις «Μίλησε ο πρωθυπουργός…» και να βλέπεις τον Τσίπρα!
Τέλος πάντων, χάλια μαύρα η νέα κυβέρνηση! Κατ’ αρχήν απαίσια η εικόνα στην Αθήνα με τις γειτονιές χωρίς κλούβες ΜΑΤ. Χάλασε την εικόνα της Βουλής, απ’ όπου αφαίρεσε τα κιγκλιδώματα. Δυο διαδηλώσεις το Σάββατο και πουθενά ΜΑΤ! Με δεδομένο τον κίνδυνο των ιπτάμενων αναρχικών που εμφανίστηκαν στη χώρα τον Δεκέμβριο, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα!!! Κανένα ενδιαφέρον για την ασφάλεια του πολίτη!
Άσε που είναι και άθεοι! Οι μισοί να ορκιστούν με πολιτικό όρκο;;; Καμία ντροπή;;;
Και βλέπεις μετά και τον Βαρουφάκη και καταλαβαίνεις πως λειτουργούν και πως συμπεριφέρονται… Με πόσο θράσος μίλησε σ’ εκείνον τον φιλικότατο Ολλανδο-γερμαναρά με το όνομα γλωσσοδέτη(Ντάισεολμπλουμ);;; Έμεινε ο γερμαναράς εμβρόντητος! Με τέτοιες συμπεριφορές, θα φταίνε πάλι οι γερμανοί μετά, αν δεν μας βοηθήσουν να σώσουμε τη χώρα;;;
Θεϊκά μηνύματα μας δείχνουν ότι δεν πρέπει να κρατήσουμε αυτή την κυβέρνηση: μέχρι και το Γιοφύρι της Άρτας ξανάπεσε!!!
Σοβαρά τώρα, ο μεγάλος ηγέτης φαίνεται από το πώς δέχεται την ήττα, κι ο Σαμαράς, έλαμψε με την απουσία του και απέδειξε ότι μάλλον ποτέ  δεν ήταν ηγέτης τέτοιου βεληνεκούς. Α! Ήδη στο φατσοβιβλίο ή facebook έχει δημιουργηθεί ομάδα για την επαναφορά του Καραμανλή!!! Ναι του γνωστού, αυτού του πρωταθλητή στο Playstation, του γίγαντα της μπουγάτσας, ναι, ναι αυτού!
Να μην ξεχάσω να συγχαρώ τη ΝΕΡΙΤ, για το ρεκόρ της πιο γρήγορης αντιπολίτευσης! 100 λεπτά μετά τα exit polls ζήταγε από τους εκπροσώπους του Συ.Ριζ.Α. να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους!!!
Πάντως η νέα κυβέρνηση έχει φέρει αέρα αλλαγής, για να μην πω σύγχυσης! Οι ευρωπαίοι αρχίζουν να ανατρέχουν στα ελληνικά λεξικά για να μεταφράσουν τις αρνητικές εκφράσεις που ακούνε, το μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ενθουσιαστεί, οι μικρότερο μέρος σιχτιρίζει (από τώρα!) και ότι περισσεύει παίζει με τα playmobile μαζί με τον Γιωργάκη και τον Κουβέλη.
Πάντως ο Συ.Ριζ.Α. έδειξε τη διαπραγματευτική του ικανότητα με την πώληση του αυτοκινήτου του Βενιζέλου! Κατάφερε να πουλήσει αυτοκίνητο που μετέφερε τον Βενιζέλο (φαντάσου τη ζημιά στα αμορτισέρ μόνο…) κι όχι να το πάει στην ανακύκλωση οχημάτων!

 

[fbcomments]