Παρασκευή 23.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αρτα: «Ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπάει η Μαρία»

12.05.2023 /

Ο 37χρονος άνδρας που άφησε το μωρό του στο αυτοκίνητο και το 5,5 μηνών βρέφος κατέληξε απόρροια ανακοπής που προήλθε από θερμοπληξία και πνευμονικό οίδημα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Εξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και συνάδελφοι του τραγικού ζευγαριού, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό τους και τους δίνουν κουράγιο για την δυσβάσταχτη απώλειά τους. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν «Κώστα σε περιμένουμε στη δουλειά».

Όπως τόνισε την Παρασκευή (12/5) συνάδελφος του πατέρα και φίλη του ζευγαριού η μαμά του μωρού της μετέφερε ότι «ο Κώστας είναι ψυχούλα μου τον αγαπώ». Φίλοι και συνάδελφοί του φώναζαν: «κράτα γερά, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας».

«Ήταν καταπληκτικοί γονείς. Υποδειγματικός πατέρας ο Κωστάκης, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά» είπε εμφανώς συγκινημένη φίλη του ζευγαριού και συνάδελφος του 37χρονου.

«Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπά η Μαρία»

«Τον περιμένουμε στη δουλειά να τον αγκαλιάσουμε, όλοι αυτό περιμένουμε όλοι οι συνάδελφοι περιμένουμε πώς και πώς. Αγαπημένο ζευγάρι. Ήρθε το παιδάκι με μεγάλη χαρά, δυο αγαπημένα παιδιά, πολύ ηθικά, τίμια. Εργατικά παιδιά. Δεν βρίσκω λόγια. ”Γιατί;” λες. Όπως λέει και ο ίδιος ‘’σε εμένα γιατί’’; Ήταν σαν να το μεγαλώναμε όλοι μαζί το παιδί. Τα παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας να πω; Ίσως….

Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπά η Μαρία. Τον είπε ”ψυχούλα”, γιατί τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα, ”είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ”, τα ίδια είπε κι ο Κώστας. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτό το δράμα αύριο και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί τους» σημείωσε η γυναίκα μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, όπως μεταδίδει το Arta2day.

Εξάλλου, αύριο Σάββατο 6 Μαΐου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος, με την βάπτιση, την εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Ταξιαρχών στην Άρτα και την κηδεία του βρέφους.

Οι γονείς έχουν πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ωστόσο, παραμένουν υπό ιατρική και ψυχολογική φροντίδα.

 

[fbcomments]