Κυριακή 12.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απογευματινό με χορό για τους Αργιθεάτες

09.03.2015 /

Απογευματινό καφέ με πολύ κέφι και χορό, απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Αργιθεατών (γυναίκες στην πλειοψηφία τους) που παραβρέθηκαν στο πολύ επιτυχημένο απογευματινό που διοργάνωσε ο σύλλογος, το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον».

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια από τον Dj Άγγελο Βλάχο. Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το παιδικό χορευτικό του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Μάνου.

Στην σύντομη ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε πως το απογευματινό έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένο στην γιορτή της γυναίκας .Εκτός όμως από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό αφού τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορους μαθητές Δημοτικού σχολείου. Ο σύλλογος Αργιθεατών έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει, πως εκτός από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του, ως  σύλλογος, έχει να επιδείξει και σημαντικό κοινωνικό έργο.