Τρίτη 07.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα

02.05.2018 /

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στην πόλη Αράντ της Ρουμανίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  ” GLOGOVAT 2010 ” με τη συμμετοχή 205 αθλητών από 3 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία).

Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 13 παλαιστές τους οποίους οι επτά (7) ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. ΟγχηστόςΓ.Α.Σ. Πλαστήρα Καρδίτσας και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα κατατάχθηκε στην ομαδική κατάταξη στη 2η θέση.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και  ήταν ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών του ΑΠΣ Τρίκαλα: ένα (1) χρυσό, δυο (2) αργυράένα (1) χάλκινο και τρεις (3) 5ες θέσεις.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους αγώνων. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη και έκανε πλέον την Ελλάδα να μην είναι απλώς “…η εύκολη κλήρωση…”.

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

  • Δημήτριος  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – 1ος στα 35 kgr
  • Ιωάννης ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ – 2ος στα 45 kgr
  • Αντώνιος  ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ – 2ος στα 55 kgr
  • Άγγελος  ΤΣΙΟΓΚΑΣ – 3ος στα 40 kgr
  • Δημήτριος ΑΛΕΞΙΟΥ – 5ος στα 50 kgr
  • Στέφανος  ΛΩΛΗΣ – 5ος στα 55 kgr
  • Γεώργιος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ – 5ος στα 60 kgr

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής τους Ηλίας Σιούτας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Δημήτρη, τον Ιωάννη, τον Αντώνη, τον Άγγελο, τον Δημήτρη, το Στέφανο, τον Γιώργο, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας