Κυριακή 03.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

iPhone 13: Έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια παρουσίαση διαδικτυακά

07.09.2021 /

Η Apple απέστειλε σήμερα προσκλήσεις για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου και στην οποία η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone.
Η εταιρεία ενδέχεται επίσης να ανακοινώσει νέα Apple Watch και AirPods.

Η εκδήλωση θα είναι διαδικτυακή και θα μεταδοθεί από το site της Apple, όπως το πράττει από την έναρξη της πανδημίας το 2020.

invitation-apple

Είναι πιθανό η Apple να κάνει κάτι παρόμοιο φέτος. Η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει τα μοντέλα MacBook Pro και iPad αυτό το φθινόπωρο, τουλάχιστον εάν τηρήσει το ετήσιο πρόγραμμά της.

Τα νέα κινητά της Apple αναμένεται να περιλαμβάνουν ένα iPhone 13 mini, ένα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Σχεδιαστικά δεν θα διαφοροποιούνται ριζικά από το iPhone 12, όμως έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες, όπως για το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz με λειτουργία always-on, και για μεγαλύτερους φακούς στην οπίσθια κάμερα.

Τα iPhone 13 δεν αποκλείεται επίσης να περιλαμβάνουν ταχύτατο επεξεργαστή A15, μεγαλύτερη μπαταρία και θύρα USB-C αντί της συνήθους τύπου Lightning.

Ετικέτες: ,