Κυριακή 26.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων Ενορίας Πύλης

21.05.2018 /

Η Εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων Ενορίας Πύλης
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης
Μία όμορφη αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση επί τη ευκαιρία της λήξης της Χρονιάς των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας Πύλης, παρουσίασαν τα παιδιά χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης. Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πύλης Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Κατσαρού τονίζοντας την αναγκαιότητα να πηγαίνουν τα παιδιά στο Κατηχητικό με την παρότρυνση των γονιών τους, για να διδαχθούν την Αγάπη του Θεού. Ακολούθησε χαιρετισμός από την υπεύθυνη των παραπάνω Σχολείων κ. Νόνας Βασιλείου που ανέφερε τα εξής.
Ξεκινήσαμε την χρονιά μας κάνοντας ένα ταξίδι στον όμορφο και αληθινό κόσμο της Αγάπης του Θεού.
Με τα παιδιά αποφασίσαμε να σας αποχαιρετίσουμε και να αφήσουμε μια γλυκιά ανάμνηση για το καλοκαίρι ανεβάζοντας το παραμύθι ‘’ ο εγωιστής γίγαντας’’ του Όσκαρ Ουάλιντ, σε συνδυασμό με τον κορυφαίο Ύμνο της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου.
Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Άννα Κοθρά.