Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και χορός για την ένωση Αποστράτων

15.02.2015 /

Στην αίθουσα της ΛΑΦΤ, έκοψε την πίτα της το βράδι του Σαββάτου η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, παρουσία πολλών μελών και φίλων της ένωσης με τις οικογένειες τους.

Οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ένωσης κ.κ Ευαγγ. Στέφος(Υπλγός ε.α.) και Παν. Γιώτης (Άνχης ε.α),ευχαρίστησαν από το βήμα όλους τους παρευρισκόμενους συναδέλφους και κάλεσαν τον π. Γεωργ. Γραδούλα να ευλογήσει το κόψιμο της πίτας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις παιδιών αποστράτων Αξ/κων που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μενού, διασκέδαση, μουσική και χορό για όλους.

Να σημειώσουμε εδώ πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Ντίνος Μπάρδας και Γεώργιος Τσίγκας, ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ Σχης κ. Λεωνίδας Γιοβάνης, ο Διοικητής της ΠΥ Τρικάλων πύραρχος κ. Αντώνιος Σπανός, ο πρόεδρος της ένωσης αποστράτων Αεροπορίας Λάρισας Σμγός κ. Κων/νος Λιούτας, ο πρόεδρος της ένωσης Αποστράτων Καρδίτσας Άνχης κ. Παναγιώτης Καραϊσκος, ο πρόεδρος της Διεθνούς ένωσης Αστυνομίας Στρατηγός κ. Κων/νος Θεοχάρης και πολλοί άλλοι.

 

                                                                                                                  Δ.Π.

[fbcomments]