Πέμπτη 09.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Απόστολος Ρίζος αύριο βράδυ στο “Αέρινο”

22.07.2016

Σε πρώτη δημόσια προβολή, το video-clip του τραγουδιού «Το ψάρι», που γυρίστηκε στα Μετέωρα, τον περασμένο Δεκέμβρη.
Ο Απόστολος Ρίζος, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου προσωπικού του abum με  τίτλο ‘6’ , περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι με τα καινούργια του τραγούδια.
Το Σάββατο, 23  Ιουλίου επιστρέφει στο αγαπημένο του «Αέρινο»musiccafé – bar, για μία μοναδικήεμφάνιση.
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτήςπου συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία παρουσιάζει ένα ανανεωμένο μινιμαλιστικό μουσικό project  με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.
Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα συμπράττει  μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.
Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (“Τι να θυμηθώ”, “Να ’μαστε μαζί”, “Μη φύγεις”) συναντούν τα πιο πρόσφατα («Το ψάρι», «Σ΄αυτή τη χώρα», «Παιδικό Τραγούδι») για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη , τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Ανδρέου, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.
Στο live, θα προβληθεί για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό, το video-clip του τραγουδιού «Το ψάρι», που γυρίστηκε στα Μετέωρα, τον περασμένο Δεκέμβρη.
Σάββατο, 23  Ιουλίου, ώρα 22:00, “Αέρινο”musiccafé – bar, – Πλ. Δημητρίου 35, Καλαμπάκα| Τηλ. Κρατήσεων:6974816991 – Είσοδος:5 ευρώ
Παίζουν:
Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops
Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops
YouTube playlist:http://rlu.ru/oAq
YouTube Official Channel: https://www.youtube.com/ApostolosRizos
Facebookpage: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage
Website:www.apostolosrizos.gr