Τρίτη 19.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Σάκης Παπαδόπουλος, η ωραία κοιμωμένη και ο οργασμός

19.10.2019
Χαμογελώντας ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ήταν δικές τους αυταπάτες που πίστευαν πως μπορούσαν να τυπώσουν δραχμές σε Κίνα και Ρωσία
Ο πολιτικός τραγέλαφος σε όλο της το μεγαλείο, σαν από τύχη να υπάρχουμε ως χώρα από το 2015 έως το 2019 που είχαμε στην Κυβέρνηση τον ΣΥ.ΡΙZ.Α.
Είχαμε μια Ευρώπη που απέναντι μας επέδειξε την σκληρότερη μορφή της επιβάλλοντας οικονομικό μαρασμό μιας ολόκληρης κοινωνίας και μια κυβέρνηση στο εσωτερικό που ο όρος παιδική χαρά είναι επιεικείς με όσα έκαναν.
Αυτό που δεν κατάλαβαν όμως οι προηγούμενοι και οι σημερινοί είναι πως οι πολίτες αντέξαμε τους άστοχους χειρισμούς και τα αχρείαστα μνημόνια.
To πολιτικά ανήθικο όμως σε αυτή την ιστορία δεν είναι που ακόμη ένας βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με ανάλαφρο ύφος ανέφερε τους χειρισμούς διπλωματικής και οικονομικής ανικανότητας που εφάρμοζαν ως κυβέρνηση, είναι η παντελής έλλειψη αυτοκριτικής.
Η πολιτική ελαφρότητα σε όλο της το μεγαλείο, νομίζουν πως το 32% των προηγούμενων εκλογών τους ανήκει (ας το σκεφτούν καλύτερα)
Ο Εθνικός διχασμός που επέβαλλαν, ο άκρατος λαϊκισμός και η οικονομική πολιτική ισοπέδωσης της μεσαίας τάξης είναι η παρακαταθήκη τους.
Άραγε στην πόλη μας το Κίνημα Αλλαγής και η Νέα Δημοκρατία έχουν πάρει ρεπό από την αντιπολίτευση και αφήνουν ανθρώπους σαν τον κ. Παπαδόπουλο να γελάνε με την καρδιά τους με αυταπάτες που ζημιώνουν τους πολλούς και να τις αναφέρουν σαν να μη τρέχει κάστανο που λέει και ο λαός μας. Αλλά είπαμε μια Ασκληπιού είμαστε χρειάζεται να φαινόμαστε αγαπημένο.
Ελπίζω για το Κίνημα Αλλαγής και τα στελέχη του στην πόλη μας να απολαμβάνουν το ύπνο της ωραίας κοιμωμένης, άντε ρε παιδιά να βρεθεί ένας πρίγκηπας να δώσει το φιλί της ζωής. Τέτοια ησυχία ούτε ο Κώστας Καραμανλής..
Όσο για την τοπική Νέα Δημοκρατία, τα παιδιά ακόμα βρίσκονται σε οργασμό από την πρόσφατη νίκη τους, έχουν καιρό μπροστά τους για αντιπολίτευση, αφήστε δε που που όλη η πόλη έχει άγχος για το πως θα συνεχίσουν την καθημερινότητα τους (sic) πολιτευτάδες..

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ενεργοί πολίτες που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και ας μην αρέσουν σε όλους ή σε κάποιους

Παναγιώτης Πιλάτος