Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Ελλάδα στο χείλος της μαζικής καταστροφής…

24.05.2016

Της Τζούλιας Λιακοπούλου

Η παρακάτω κατάπτυστη παράγραφος είναι στην δεύτερη σελίδα του μνημονίου 3:

“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”.
Δηλαδή, αφού το χρηματιστικό κεφάλαιο φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει πως θα αποκτήσει την ιδιοκτησία των μέχρι τώρα Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων νερού, φυσικού αερίου, ηλεκτρισμού και υποδομών (δρόμους, κλπ) και μάλιστα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά, δηλαδή χωρίς έγκριση των αποκρατικοποιήσεων από την Ελληνική Βουλή, θέτει όρο ότι ο Ελληνικός πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε αυτά, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα βρίσκεται σε συμμόρφωση στις συνθήκες και κανόνες που τίθενται.

Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε είναι, επί ένα μήνα, κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνουμε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά, ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είμαστε ξέμπαρκοι… Η Ε.Ε. σαφώς και δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο, μα πρέπει να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση πλέον από κάτω προς τα πάνω και όχι αντιστρόφως.

Η μόνη σωτηρία πλέον είναι να εξαναγκάσουμε τη Γερμανία να πληρώσει τα 164 δις. που χρωστάει στην Ελλάδα, για την περίοδο 1939-1945. Μάλιστα, ακούγεται ταυτόχρονα σε πολλούς κύκλους στην Ε.Ε, ότι η Ελβετία θα δώσει ως δώρο στην Ελλάδα, δίχως απαίτηση επιστροφής, 100 δις, ώστε να μην οδηγηθεί Ευρωπαϊκή χώρα, με τέτοιες τραγικές συνέπειες, στο στόμα του λιονταριού.

Στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού, με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα, ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες, θα μειωθεί από 1000 ευρώ στα 250 ευρώ, ενώ οι τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά ημερολογιακού μήνα.

Η Κυβέρνηση,  προσφέρει τα κλειδιά στους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε., για να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως, κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής, ήταν περίπου  25.000!!!

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απαιτήσουμε  την προσέλευση όλων των υπευθύνων που έκλεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο, στη Δικαιοσύνη. Ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα ποιοι είναι αυτοί. Πρέπει να ζητήσουμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων από όλες τις Μνημονιακές Κυβερνήσεις, με σκοπό την ισόβια φυλάκισή τους!!! Ταυτόχρονα, θα πρέπει ο κάθε πολίτης  για να διασφαλίσει τα κεκτημένα του, να δώσει μάχη για την αλλαγή πορείας της τωρινής Κυβέρνησης, η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό λαό, με την επιθυμία την πλήρους υποταγής του, καθώς και  την εξαθλίωσή του, οδηγώντας τον προς το Δ.Ν.Τ.και τους ληστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Το να έχει αναλάβει το Δ.Ν.Τ μια χώρα, σημαίνει την εφόρου ζωής ομηρία της χώρας αυτής στο χρέος. Στο Διεθνές Οικονομικό Σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε που καιροφυλακτούν, να αναλάβουν άμεσα τη δράση για την εξαθλίωση της Ελλάδας.

πηγη: http://www.oparlapipas.com