Πέμπτη 13.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξυπνήστε κ. Δήμαρχε! Το αύριο θα είναι πιο δύσκολο

11.01.2017

Θα ήταν ιεροσυλία κυριολεκτικά να ασκήσει κανείς τώρα κριτική στην δημοτική αρχή, η αν θέλετε καλύτερα σα να κλέβεις Εκκλησία. Το γεγονός πνίγηκε σε 30-40 πόντους χιόνι, σίγουρα καταδεικνύει την ανικανότητά της στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Το ζήτημα όμως είναι η επόμενη μέρα. Τι θα γίνει από αύριο το πρωί αν σήμερα μέχρι το βράδυ δεν καταφέρει να καθαρίσει τους κεντρικούς δρόμους και το χιόνι που είναι αυτή τη στιγμή κάτω παγώσει, λόγω των πολικών θερμοκρασιών που προβλέπονται, που θα φτάσουν και τους -15 βαθμούς;

Η αγορά και το κέντρο πρέπει πάση θυσία αύριο να λειτουργήσουν, γιατί μέσα στην βαθιά κρίση που μαστίζει τους επιχειρηματίες κάθε μέρα που περνά δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη του πως βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες των εκπτώσεων τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, αφού θα πρέπει να δημιουργηθεί εκείνο το κλίμα που θα βγάλει τον κόσμο στην αγορά.

Πρέπει σήμερα μέχρι το βράδυ να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι και πεζόδρομοι του κέντρου και να πέσει αλάτι, μήπως και κάτι περισωθεί.

Για τα εγκληματικά λάθη που έγιναν όλες αυτές τις ημέρες, θα επανέλθουμε με άρθρο μας όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί.

Χ.Κ.