Τρίτη 21.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η μπανανόφλουδα Φίλη και η γκάφα όσων την πατήσανε

04.11.2015

Και ξαφνικά ξεχάσαμε τα πάντα. Ξεχάσαμε πως τσαλαπατούσε ο ένας τον άλλον μέχρι προχθές στις τράπεζες για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ από τα λεφτά που δεν έχει, ξεχάσαμε πως η ανεργία στην Ελλάδα ειδικά στους νέους ξεπερνά το 60%, ξεχάσαμε που γέμισε μέχρι και ο δήμος της Κωλοπετινίτσας με κοινωνικά παντοπωλεία γιατί οι διπλανοί μας δεν έχουν να φάνε, ξεχάσαμε τα χαράτσια, τους νέους φόρους, τις περικοπές στις συντάξεις, το χρέος των Ελλήνων στο κράτος που κοντεύει τα 100 δις.

Δεν μας νοιάζει που τα παιδιά μας έχουν πάρει την άγουσα για τις χώρες του εξωτερικού, που η αριστερή κυβέρνηση λειτουργεί σαν νεοφιλελεύθερη ισοπεδώνοντας τα πάντα, δεν μας νοιάζει που ακολουθεί τον δρόμο των προκατόχων της παραβιάζοντας το Σύνταγμα, που μέχρι χθες κατήγγειλε τους άλλους.

Δεν μας νοιάζει που ο νέος δανεισμός βάζει και τα υπόλοιπα ασημικά ενέχυρο, απεμπολώντας ακόμη περισσότερο την εθνική μας κυριαρχία.

Δεν μας νοιάζει που τούτες τις μέρες στις Βρυξέλλες για άλλη μια φορά μας λένε σκύψτε ακόμη περισσότερο, γιατί δεν μας κάθεστε καλά… και η κυβέρνηση όχι μόνο στα τέσσερα, αλλά σε κάθε στάση, θα δώσει ότι μπορεί για να σώσει το τραπεζικό σύστημα. Και τι είναι αυτό; Τα κόκκινα δάνεια, το σπιτάκι του καθενός μωρέ… Η κεραμίδα που ήθελε πάνω από το κεφάλι του και τώρα πέφτει σε αυτό. Αλλά και τα υπόλοιπα… των συντάξεων, γιατί και αυτό πρέπει να το κλείσει.

Το μόνο που μας ένοιαξε είναι γιατί ένας περιοδεύον ανά κανάλι υπουργός Παιδείας, λέγοντας ένα σωρό πατάτες μέχρι σήμερα, είπε πως δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων, αλλά εκκαθάριση. Χέστηκε ο φοράδα στο αλώνι, που λέγανε και στο χωριό μου, για το τί είπε ο Φίλης. Πορευόμαστε Εθνικά από το 1994 με τον όρο γενοκτονία και αυτό είναι η εξωτερική μας πολιτική και όχι η… άποψη του κάθε Φίλη.

Μόνο που ο κ. Φίλης, ελάχιστα κόπτεται γι’ αυτό… πέταξε την μπανανόφλουδα και όλοι πατήσανε πάνω της… Κανείς δεν ασχολείται όλες αυτές τις μέρες με τα παραπάνω… θα τα περάσουν όλα αναίμακτα ενώ εμείς θα κάνουμε διαδηλώσεις για το αυτονόητο: Την γενοκτονία.

Αυτό θέλανε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ μου…

Καληνύχτα σας…