Παρασκευή 19.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού που ξεχάσαμε

29.11.2021

Του Χρήστου Κοντού

Στην αρχή τους πετάγαμε στη θάλασσα, τους βλέπαμε να πνίγονται και δεν απλώναμε το χέρι να ανέβουν στα σκάφη μας…

Μετά χτίσαμε τεράστιους φράχτες με σύρματα για να μην περνούν μέσα στις χώρες μας, στη συνέχεια τείχη θεόρατα… αλλά ήρθε ο αόρατος εχθρός και άρχισε να μας κατατροπώνει…

Βάλαμε όλη μας τη δύναμη, συγκεντρώσαμε τα όπλα και βρήκαμε το αντίδοτο. Αρχίσαμε την πρώτη δόση, την δεύτερη, την τρίτη ενώ την ίδια ώρα βλέπαμε αυτούς τους ανθρώπους να πεθαίνουν από τον ίδιο ιό… αφήνοντάς τους στο έλεος.

Μόνο που τώρα τα παιδιά ενός κατώτερου θεού, μας τον επιστρέφουν πίσω μεταλλαγμένο… και τρέχουμε να βρούμε νέο όπλο και δεν δίνουμε καν το παλιό σε αυτούς, τους απολίτιστους, τους μαύρους.

Ενώ εμείς με τον τεράστιο πολιτισμό μας… αυτόν που σκοτώνει ότι δεν είναι σαν εμάς, πρέπει να ζήσουμε, να δείξουμε στις επόμενες γενιές πως η ανθρωπιά άλλαξε πρόσωπο και προσαρμόστηκε κατά πως εμείς την ορίζουμε.

Οι επιστήμονες και ο κάθε νοήμον άνθρωπος φώναζε από την πρώτη στιγμή πως αν δεν εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης, οι μεταλλάξεις του ιου θα είναι πολλές και ίσως πιο θανατηφόρες.

Μετά τη Μποτσουάνα θα είναι μια άλλη χώρα, με τους ανθρώπους ενός άλλου Θεού… Γιατί ο Θεός δεν έγινε μόνο για τους λευκούς Ευρωπαίους και Αμερικανούς…