Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αποκάλυψη του πατέρα της 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο

21.10.2017 /

Μόλις τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο πατέρας της προχώρησε σε μια δήλωση που άφησε τους πάντες άφωνους.

Πριν καταθέσει στις αστυνομικές αρχές, δήλωσε στο E-TV ότι το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 35 ετών.

Κανονικά, ο πατέρας της 32χρονης θα κατέθετε το Σάββατο στην αστυνομία, αλλά όπως είπε ο ίδιος, «μάλλον θα καταθέσω αύριο… είμαι χάλια ψυχολογικά».

Η ΕΛ.ΑΣ. τον είχε καλέσει για κατάθεση από την πρώτη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε προσέλθει λόγω των ετοιμασιών για την κηδεία της κόρης του.

Την ίδια στιγμή συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον τρόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

Η 32χρονη βρέθηκε γύρω στα 80 μέτρα από το σημείο της αρχικής επίθεσης. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης την «έσυρε» αφού την είχε μαχαιρώσει επανειλημμένα ή την καταδίωκε για να της καταφέρει και άλλα χτυπήματα.

Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ακόμα και γυναίκα. Φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

TO PONTIKI