Δευτέρα 30.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απόφαση – βόμβα για τους διευθυντές σχολείων στα Τρίκαλα

02.02.2015

Ύστερα από  πολύχρονη δικαστική διαμάχη (2011 – 2015) εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Διοικητικό Εφετείο της Λάρισας με την υπ’ αριθμ. 4/2015 απόφαση του ακυρώνει τον ισχύοντα πίνακα Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του νομού μας, λόγω των παρανομιών που συντελέσθηκαν από τον τότε Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων και της τότε Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Δικηγόρο – Διαμεσολαβητή του εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη κ. Στέφανο Αθ. Μπαλάφα, η Διοίκηση είναι πλέον υποχρεωμένη να επαναλάβει από την αρχή όλη τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων Διευθυντών ν. Τρικάλων με νομότυπο αυτή τη φορά τρόπο για όλους, όσους ήταν υποψήφιοι Διευθυντές το 2011. Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβάλλει το νόμο, την ισότητα και την αξιοκρατία αλλά και να τονώσει το αίσθημα του δικαίου σε μια εποχή που πλήττεται βάναυσα.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις μπορείτε οι ενδιαφερόμενοι να  βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του δικηγορικού γραφείου του κ. Μπαλάφα  στην ιστοσελίδα www.stefanosmpalafas.com

[fbcomments]