Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Από σήμερα λειτουργούν δύο τουαλέτες για τις ανάγκες τρικαλινών και επισκεπτών – τουριστών

29.03.2016

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα υγιεινής και καθαριότητας των πολιτών έδωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Από σήμερα λειτουργούν δύο τουαλέτες για τις ανάγκες τρικαλινών κα επισκεπτών – τουριστών. Η πρώτη, αυτή στο κτήριο της ΠΕ Τρικάλων (τέως Νομαρχία) είχε ήδη ξεκινήσει λειτουργία, πριν λίγες ημέρες. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, στην αριστερή στοά και διαθέτει χωριστές τουαλέτες για άνδρες και γυναίκες. Η δεύτερη λειτουργεί στο πρώην δημοτικό κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας. Και αυτή διαθέτει χωριστές τουαλέτες για άνδρες και γυναίκες. Οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και εξοπλισμένες, υπάρχει συχνότατη καθαριότητα (κάθε μία ώρα) και θα λειτουργούν αμφότερες από τις 07:00 μέχρι τις 20:00 κάθε μέρα. Επισημαίνεται ότι και στις δύο υπάρχει χώρος για τα Άτομα με Αναπηρία.
Παραλλήλως, κλείνουν οριστικά οι τουαλέτες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, που, παρά την απολύμανση από τις υπηρεσίες του Δήμου πριν έναν χρόνο, δεν αποτελούσαν σημείο αναφοράς.
Πλέον, οι τρικαλινοί και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις δύο νέες τουαλέτες, που εξυπηρετούν τους πάντες, αυξάνοντας τις δυνατότητες και παρέχοντας ευπρεπείς συνθήκες. Οι υπάλληλοι του Δήμου θα φροντίζουν συνεχώς τις τουαλέτες και σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να συμβάλλει ο κάθε πολίτης, αφού πρόκειται και για τη δική του υγιεινή.

Από το γραφείο Τύπου

[fbcomments]