Σάββατο 02.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απέδρασε από τα κρατητήρια στη Λάρισα 26χρονος

26.08.2017 /

Νωρίτερα απ’ ό,τι… προβλεπόταν «κέρδισε» την ελευθερία του ένας 26χρονος Αλγερινός υπήκοος που κατάφερε να αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας στο αστυνομικό μέγαρο Λάρισας.
Ο 26χρονος κρατούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα από τις Φυλακές της Λάρισας και στο μεσοδιάστημα κρατείτο προσωρινά στα κρατητήρια της αστυνομίας στη Λάρισα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να απελαθεί, αφού είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Ο 26χρονος εκτιμάται πως προχθές το απόγευμα εκμεταλλεύθηκε μάλλον την ώρα του προ- αυλισμού των κρατουμένων και άγνωστο πώς, κατάφερε να ανοίξει τη μεταλλική περίφραξη των κρατητηρίων και να βγει στον δρόμο, με αποτέλεσμα να εξαφανισθεί.
Άγνωστο επίσης γιατί η απόδραση δεν έγινε αντιληπτή προχθές αλλά χθες το πρωί με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του 26χρονου ο οποίος και αναζητείται από την αστυνομία.
Με αφορμή την απόδραση, που για πρώτη φορά σημειώνεται από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. και στο πλαίσιο διερεύνησης τυχόν ευθυνών, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γ. Αγάκος αναμένεται να διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

[fbcomments]