Παρασκευή 10.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κατάμεστο το Δημαρχείο στην ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

19.03.2015 /

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και τη λοίμωξη από τον ιό HPV,διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Στην ενημερωτική εκδήλωση, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου με κύριο ακροατήριο τις γυναίκες, που αναζητούσαν ενημέρωση για ένα θέμα που απασχολεί κάθε γυναίκα.

Μίλησαν κορυφαίοι Τρικαλινοί γιατροί-επιστήμονες, οι κ.κ. Καλόγηρος Γεώργιος, Μπαρτζιώκας Αθανάσιος, Κοτρώνης Κων/νος και Καββαδίας Αλέξης (που ανέλυσαν θέματα που σχετίζονται με τον τράχηλο της μήτρας, την λοίμωξη HPV,την πρωτογενή και δευτερογενή πρόληψη κλπ.

Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε ο χειρουργός κ. Τσιάνος Γεώργιος, πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της αντικαρκινικής εταιρείας, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και εκ μέρους της Περιφερειακής ενότητας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Τσίγκας.

Η ημερίδα έκλεισε με ερωτήσεις από το ακροατήριο.

 

                                                                                                                   Δ.Π.