Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Όλες και όλοι στην ανεξάρτητη ταξική απεργιακή προσυγκέντρωση και διαδήλωση, την πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην πλατεία ρήγα Φεραίου

31.01.2016

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων καλεί τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τον κόσμο της επισφάλειας και της “μαύρης” εργασίας, της εργασιακής περιπλάνησης και της ανεργίας, τους μαχόμενους φτωχομεσαίους αγρότες, τη νεολαία και τους συνταξιούχους, όλες και όλους τους αγωνιστές των τοπικών κινημάτων, να ορθώσουμε το ανάστημά μας στην κυβέρνηση, τους “θεσμούς” και τα αφεντικά μας, να απεργήσουμε μαζικά και να διαδηλώσουμε μαχητικά για την αξιοπρέπεια, τη δουλειά και το ψωμί μας, για τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τα αδέρφια και τα εγγόνια μας!

Καλούμε σε μια ανεξάρτητη ταξική απεργιακή προσυγκέντρωση, στην οποία θα συμμετέχουν όλες και όλοι που δώσαμε και δίνουμε μάχες στα ταξικά, κοινωνικά και δημοκρατικά μέτωπα, στον αντιφασιστικό κι αντιρατσιστικό αγώνα, στην υπεράσπιση δημοκρατικών κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη διεθνιστική και ταξική αλληλεγγύη, στην υπεράσπιση των προσφύγων και των μεταναστών, στον αγώνα για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, σε όλες τις εργατικές, αγροτικές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, στις κοινές μας πολιτισμικές ανησυχίες, ευαισθησίες κι αναζητήσεις.

Να μη γίνουμε χειροκροτητές ή σιωπηλοί θεατές των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών παρατάξεων της ΔΑΚΕ και της πρώην ΠΑΣΚΕ που αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα μπας και ξεγελάσει κανέναν, ούτε “ουρά” των ηγεσιών των επαγγελματικών συλλόγων που επιχειρούν να ηγεμονεύσουν στη μάχη κατά του ασφαλιστικού με ένα περιεχόμενο απαράδεκτο, όπου απλά ζητά εξαίρεση ο καθένας του δικού του κλάδου και μόνο, αδιαφορώντας για τη συνολική κοινωνική καταστροφή, ενώ φυσικά δεν αμφισβητούν με κανένα τρόπο, ούτε και στο ελάχιστο, τον μονόδρομο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ., των “θεσμών”, των πολιτικών εκπροσώπων των μνημονίων, παλιών και νέων, δηλ. και των ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Ποτάμι, Ε.Κ., ούτε και τις “αξίες” της αγοράς και του Κεφαλαίου.

Να συγκροτήσουμε ένα μαχητικό, δυναμικό, μαζικό μπλοκ αγωνιστριών κι αγωνιστών που θα εμπνεύσει τον κόσμο της εργασίας και της νεολαίας, ώστε να δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τόλμη κι αυτοπεποίθηση και να γκρεμίσουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχουν διαλύσει την κοινωνία κι εξαθλιώσει τους εργαζόμενους.
Για τους φίλους μας που μετανάστευσαν, για όλες και όλους που δεν έχουν φωνή, που πετάχθηκαν στο περιθώριο, που τρώνε από τα συσσίτια και τα σκουπίδια, για αυτές και αυτούς που απολύθηκαν και που τρομοκρατούνται από τους εργοδότες τους, για τους μετανάστες που θαλασσοπνίγονται και πέφτουν θύματα στυγνής εκμετάλλευσης από εργοδότες τύπου Μανωλάδας, για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τους μπλοκάκηδες, τους 5μηνίτες, τους αγρότες που στα μπλόκα παλεύουν για την επιβίωσή τους, για τον μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία, για τους αξιοπρεπείς, έντιμους κι αγωνιστές δημόσιους λειτουργούς, τους συνταξιούχους που δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακά τους.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!
Για τον δικό μας κόσμο! Τον κόσμο εκείνο που τα δικαιώματα και οι ανάγκες του δε χωράνε στους δείκτες και στους νόμους των αγορών, που τα οράματα και τα όνειρά του δεν περιορίζονται στον μονόδρομο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, που η ελπίδα του για μια καλύτερη ζωή σε μια πιο δίκαια κοινωνία δε λεκιάστηκε από όσους την εμπορεύτηκαν και την ξεπούλησαν.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ!
Δημόσια, αξιοπρεπή περίθαλψη και σύνταξη για όλους.
Στο χέρι μας είναι!
Με ενωτικό, μαζικό, μαχητικό, ανυποχώρητο αγώνα διαρκείας μέχρι να νικήσουμε!
Με αντικυβερνητικό, αντί- ΕΕ προσανατολισμό, κόντρα στην ιδεολογική, πολιτική και οικονομική τρομοκρατία κυβέρνησης-“θεσμών”- κεφαλαίου και ΜΜΕ, απέναντι στην συνδικαλιστική γραφειοκρατία, τη μονίμως απούσα από τους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες που ξεσπούν και φανατικό υποστηρικτή του “ΝΑΙ” (για να μην ξεχνιόμαστε…).
Με μαζικές γενικές συνελεύσεις, επιτροπές αγώνες και συντονισμό των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας!
Με ταξική αλληλεγγύη!
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ